Spring naar de inhoud
Home » Voedingssector

Voedingssector

Voedingssector

U wil met uw bedrijf preventief te werk gaan en u verwacht een degelijk preventieplan.

We bieden de beste oplossing en opvolging om ongedierte buiten uw gebouwen en werkomgeving te houden zodat u zich kan focussen op wat voor U belangrijk is.

Plaagdierenpreventie opstarten

Mail info@atop.be met vermelding van uw telefoonnummer, we nemen binnen het uur contact met u op.

Het succes van de Belgische voedingsindustrie is te danken aan hedendaagse vooraanstaande productieprocessen die geen afbreuk doen op de authenticiteit van het product. De voedingssector in Vlaanderen is nog nooit zo populair geweest en de invoering van de HACCP-normen en het autocontrolesysteem van de FOD Volksgezondheid liggen daar voor een deel van aan de basis.

Het is een feit dat kwaliteit en hygiëne nooit samengaan met ongedierte. ATOP bv zorgt voor de gepaste preventiemaatregelen in functie van uw bedrijf. Met ons ongediertepreventieplan bent u gerust bij overheidsinspecties of audit controles.

Een vlieg in de soep of een muis in uw magazijn, samenwerking met ATOP bv zorgt ervoor dat zulke situaties zich niet voordoen. We staan u bij met raad en daad en bieden de meest professionele preventiemethodes om uw bedrijf te vrijwaren van ongedierte.