Spring naar de inhoud
Home » Ongediertepreventie voor bedrijven

Ongediertepreventie voor bedrijven

Ongediertepreventie voor bedrijven

Preventieve maatregelen voorkomen schade van ongedierte. Om uw bedrijfspand of woning te vrijwaren van elke vorm van plaagdieren of voor preventieadvies bij nieuwbouw of renovatie bent u bij ATOP bv aan het juiste adres.

U wil met uw bedrijf preventief te werk gaan en u verwacht een degelijk preventieplan.

We bieden de beste oplossing en opvolging om ongedierte buiten uw gebouwen en werkomgeving te houden zodat u zich kan focussen op wat voor U belangrijk is.

Plaagdierenpreventie opstarten

Mail info@atop.be met vermelding van uw telefoonnummer, we nemen binnen het uur contact met u op.

Het productieproces of de dienstverlening kan een aantrekking vormen voor plaagdieren die kwaliteit, hygiëne en werksfeer kunnen ondermijnen. U bent de beestjes beter een stapje voor en u gaat daarom best te werk volgens de eisen en regels uit uw sector.

Wilt u voor uw bedrijf een keurmerk of certificaat binnenhalen of hebt u regelmatige inspecties van de voedselveiligheid?

ATOP zorgt voor een betrouwbaar en kwalitatief ongediertepreventieplan.

  • ATOP werkt met een duidelijk en overzichtelijk rapporteringssysteem dat u altijd kan raadplegen en dat alle nodige info bevat voor inspecties, normeringen of auditbureaus.
  • We komen op vooraf vastgestelde tijdstippen bij u langs en controleren door monitoring op sporen van ongedierte. Op die manier kunnen we gericht te werk gaan om een eventuele plaag te voorkomen.
  • Alle handelingen en controles worden in een logboek opgenomen. U kan het verloop hiervan op eender welk moment raadplegen via de login op onze website.