Spring naar de inhoud

Welkom bij ATOP bv

  • In 1672 ontstond de term “ongedierte” als een algemene naam voor hinderlijke, schadelijke en gevaarlijke dieren, afgeleid van het begrip “onkruid”. Het bestrijden van ongedierte is dus een eeuwenoude praktijk die teruggaat tot de vroege middeleeuwen.
  • In 1992 richtte Bruno Verhelst ATOP BVBA (nu BV) op, met steun van zijn familie, waarbij hij geleidelijk aan een loyaal klantenbestand opbouwde.
  • In 1997 werd de eerste extra medewerker aangenomen om de groeiende vraag van klanten bij te kunnen houden, terwijl het bedrijf er bewust voor koos om lokaal actief te blijven om persoonlijk contact met klanten te behouden.
  • Na het plotselinge overlijden van Bruno Verhelst in 2015 nam zijn broer Bart het besluit om zijn eenmanszaak af te bouwen en zich volledig toe te wijden aan het overnemen en revitaliseren van ATOP.
  • Bart heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan, zowel in ongediertebestrijding als in gespecialiseerde schoonmaak, door regelmatig als medecontractant bij ATOP te werken.
  • De onderneming groeit gestaag door en levert hoogwaardige ongediertepreventie in en rond West-Vlaanderen, waarbij deskundige technici werken volgens strikte richtlijnen en klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.

Onze troeven

Timing

We zorgen binnen de 24 uur na contact voor een eerste en mogelijk zelfs definitieve oplossing van uw ongedierteprobleem. We werken met meerdere deskundigen in dezelfde regio zodat we ons kunnen schikken naar het moment dat voor u het beste past.

Kwaliteit

Door alle mogelijke oplossingen samen met u te overlopen en door gebruik te maken van professionele werkmethodes zorgen we voor een uitsluitend kwalitatieve dienstverlening. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Flexibiliteit

ATOP gaat efficiënt en volgens de richtlijnen van uw bedrijf te werk. We schikken ons naar uw specifieke eisen en zorgen ervoor dat uw werkzaamheden geen hinder ondervinden van onze dienstverlening.

Budget

Als klant betaalt u nooit meer dan het vooraf overeengekomen bedrag. Onze behandelingen of bestrijdingen garanderen de beste kwaliteit voor de meest interessante prijs.

Onze garanties

De ATOP garanties: van prijsgarantie, over minimale hinder tot duidelijke voorwaarden.

Prijsgarantie

Indien we het probleem bij inspectie meteen kunnen oplossen betaalt u een forfaitair bedrag volgens regio en soort ongedierte.

Zo niet wordt na vaststelling binnen de 24 uur een offerte gemaakt. Dit wordt de prijs die u als klant betaald voor de oplossing van uw probleem.

Als ATOP door onvoorziene omstandigheden de ongediertebestrijding of schoonmaak moet verder zetten om tot het gewenste resultaat te komen gebeurt dit binnen de prijs van de opgestelde offerte.

U betaalt dus nooit te veel.

Minimale hinder

Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat u en uw omgeving zo weinig mogelijk hinder ondervindt van onze interventie.

We gaan zodanig te werk dat het milieu, de mens en nuttige dieren of insecten geen hinder ondervinden van onze bestrijding of schoonmaak.

Duidelijke voorwaarden

Ook in de contractuele voorwaarden van ongediertepreventie zijn er voor onze klanten interessante garanties opgenomen.

Problemen met ongedierte? Plaagdierenpreventie opstarten?

Mail info@atop.be met vermelding van uw telefoonnummer, we nemen binnen het uur contact met u op.