Welkom bij ATOP - Algemene en Totale Ongedierte Preventie...

Over ATOP BV

HomeOver ATOP BV
  1. https://atop.be
  2. >
  3. Over ATOP BV

Welkom bij ATOP bv

Problemen met ongedierte? Plaagdierenpreventie opstarten?

Mail info@atop.be met vermelding van uw telefoonnummer, we nemen binnen het uur contact met u op.

(c) ATOP bv

Vanuit de term “onkruid” ontstond in 1672 de naam ongedierte als verzamelnaam voor alle lastige, schadelijke en gevaarlijke dieren. Het bestrijden van ongedierte is dus al een heel oude bezigheid en werd een beroep sinds de vroege middeleeuwen.

Eeuwen later, in 1992 werd ATOP BVBA (nu BV) opgericht door Bruno Verhelst.

Met de steun van zijn vader en vrouw bouwde hij gestaag aan een vast klantenpakket. In  1997 werd een eerste extra werkkracht aangeworven zodat de kwaliteit van de diensten niet moest onderdoen aan de vraag van het groeiende aantal klanten. Het was een bewuste keuze om in de streek te blijven werken. Op die manier kon het overzicht en het persoonlijk contact met de klanten behouden worden.

Op dit elan gingen de zaken verder tot in april 2015 Bruno Verhelst onverwacht kwam te overlijden. Na enkele maanden overleg met potentiële overnemers heeft Bruno’s enige broer Bart de beslissing genomen om zijn eenmanszaak af te bouwen en zich 100% in te zetten om ATOP over te nemen en opnieuw op de sporen te zetten.

Door de jaren heen heeft Bart regelmatig als medecontractant bij ATOP op de werkvloer gestaan voor grotere opdrachten wat zorgde voor heel wat ervaring, zowel in ongediertebestrijding als in gespecialiseerde schoonmaak.

De zaak groeit gestaag verder, we leveren kwalitatieve ongediertepreventie in en nabij West-Vlaanderen. Onze deskundige techniekers zijn VCA en Fytolicentie P2 opgeleid en werken uitsluitend volgens de IPM richtlijnen. We behouden ons vast klantenpakket en zorgen ervoor dat elke nieuwe klant een tevreden klant wordt.

Neem een kijkje op onze website en ontdek hoe we u kunnen ontzorgen en een duurzame plaagdiervrije omgeving bieden.