Spring naar de inhoud
Home » Horeca

Horeca

Horeca

U wil met uw bedrijf preventief te werk gaan en u verwacht een degelijk preventieplan.

We bieden de beste oplossing en opvolging om ongedierte buiten uw gebouwen en werkomgeving te houden zodat u zich kan focussen op wat voor U belangrijk is.

Plaagdierenpreventie opstarten

Mail info@atop.be met vermelding van uw telefoonnummer, we nemen binnen het uur contact met u op.

In de horecasector is er veel concurrentie. Het is er een dagelijks komen en gaan van mensen die eten, drinken en slapen. Als horeca uitbater kan u zich geen negatieve kritiek veroorloven. Daarom is ongediertebeheersing een belangrijk segment in uw sector. Een vlieg in de soep kan voor heel wat imagoschade zorgen. Ook knaagdieren worden aangetrokken naar plaatsen waar voedsel bereid wordt. Dit zorgt voor onhygiënische toestanden waar niemand mee wil te maken hebben.

ATOP bv zorgt voor maximale preventieve maatregelen en staat altijd klaar om tussen te komen met een snelle, efficiënte en discrete aanpak mochten er zich toch problemen voordoen.

We werken volgens de meest professionele technieken en procedures om een pest tot nul te herleiden. Bij een audit of voedselinspectie zorgen we ervoor dat u een compleet ongediertepreventieplan  voor handen hebt zodat u zich alvast hierover geen zorgen hoeft te maken.

ATOP bv, graag tot uw dienst.