Spring naar de inhoud
(c) ATOP bv
Home » Kortrijk

Kortrijk

Voor particulieren en bedrijven

We zorgen binnen de 24 uur na contact voor een eerste en mogelijk zelfs definitieve oplossing van uw ongedierteprobleem

U betaalt nooit meer dan het vooraf overeengekomen bedrag

Ongediertepreventie en ongediertebestrijding
in regio Kortrijk

ATOP, deskundige plaagdierbeheersers, gevestigd in Kortrijk sinds 1992

Voor particulieren en bedrijven

Problemen met kruipende of vliegende insecten, knaag – of andere plaagdieren?

Doe beroep op ATOP om een infestatie tot nul te herleiden.

Mail info@atop.be met vermelding van uw telefoonnummer, we nemen binnen het uur contact met u op.

Welkom bij ATOP. We bieden de gepaste oplossing voor alle problemen met ongedierte in regio Kortrijk, zowel voor bedrijf als voor particulier.

[bsf-info-box icon=”Defaults-check” icon_size=”32″ icon_color=”#1070ac” title=”Knaagdieren, insecten of andere plaagdieren”]Als u of uw omgeving last ondervindt van knaagdieren, insecten of andere plaagdieren, of u bent op zoek naar een gepast preventieplan voor uw bedrijf, dan bent u bij ATOP bvba aan het juiste adres.[/bsf-info-box][bsf-info-box icon=”Defaults-check” icon_size=”32″ icon_color=”#1070ac” title=”Deskundige plaagdierbeheersers”]We zijn deskundige plaagdierbeheersers, gevestigd in Kortrijk sinds 1992. Onze professionele bestrijdings- en weringsmethodes staan garant voor een onderbouwde, milieuvriendelijke aanpak en een perfecte service.[/bsf-info-box]

Ongediertebestrijding in regio Kortrijk

Voor particulieren en bedrijven

Bij overlast van kruipende of vliegende insecten, knaag –of andere plaagdieren kan u beroep doen op ATOP om een infestatie tot nul te herleiden.

We gaan te werk met methodes en procedures die een minimale impact hebben op uw activiteiten en uw omgeving. Na oproep zorgen we binnen de 24 uur voor een vaststelling, offerte en gepaste oplossing.

Naast het uitschakelen van alle ongedierte in en rondom uw gebouwen geven we graag advies om overlast te voorkomen of vroegtijdig te herkennen om zo tot een preventief bestrijdingsbeleid te kunnen komen.

Knaagdieren: ratten en muizen

Zowat de helft van alle zoogdieren zijn knaagdieren. Niet alle knaagdieren worden gezien als ongedierte. De meest bekende zijn de huismuis en de zwarte en bruine rat.

Deze dieren hebben zich uitstekend aan de mens aangepast en zijn in vele omstandigheden een ware plaag geworden.

Door de juiste aanpak kunnen we onze leef-en werkomgeving vrijwaren van dit soort ongedierte.

Insecten

Met bijna een miljoen beschreven soorten en nog meer te ontdekken soorten behoren de insecten tot de grootste groep van de dieren. De meesten onder hen zijn nuttige beestjes die alleen goed doen voor mens en natuur.

Toch worden enkele soorten als ongedierte beschouwd. Het is uitsluitend met deze groep plaaginsecten dat wij ons bezighouden. In onze werkwijze doen we er alles aan om de nuttige insecten te vrijwaren van bestrijding.

Andere plaagdieren

Andere al dan niet beschermde diersoorten kunnen zich ook gaan nestelen in gebouwen. Ze doen dat veelal niet zonder schade en vervuiling aan te brengen.

Voor duiven of andere ongewenste vogels als ook voor marters, konijnen of verwilderde katten hebben we specifieke weringsmethodes en technieken die ervoor zorgen dat dieren wegblijven zonder ze te moeten uitschakelen.

Ook bij problemen met mollen kan u effectief beroep doen op ATOP.

Problemen met ongedierte – Plaagdierenpreventie opstarten

Mail info@atop.be met vermelding van uw telefoonnummer, we nemen binnen het uur contact met u op.

Ongediertepreventie voor bedrijven
in regio Kortrijk

Preventieve maatregelen voorkomen schade van ongedierte. Om uw bedrijfspand te vrijwaren van elke vorm van plaagdieren of voor preventieadvies bij nieuwbouw of renovatie bent u bij ATOP aan het juiste adres.

U bent de beestjes best een stapje voor en u gaat daarom best te werk volgens de eisen en regels uit uw sector.

Wilt u voor uw bedrijf een keurmerk of certificaat binnenhalen of hebt u regelmatige inspecties van de voedselveiligheid? ATOP zorgt voor een betrouwbaar en kwalitatief preventieplan.

We komen op vooraf vastgestelde tijdstippen bij u langs en controleren door monitoring op sporen van ongedierte. Op die manier kunnen we gericht te werk gaan om een eventuele plaag te voorkomen.

Alle handelingen en controles worden in een logboek opgenomen. U kan het verloop hiervan op eender welk moment raadplegen via de login op onze website.

(c) ATOP bv
(c) ATOP bv
(c) ATOP bv
(c) ATOP bv
(c) ATOP bv

Voedingssector

Een vlieg in de soep of een muis in uw magazijn? Samenwerking met ATOP zorgt ervoor dat zulke situaties zich niet voordoen.

Gezondheidszorg

Knaagdieren en insecten kunnen allerlei ziektekiemen verspreiden. Daarom stellen we alles op alles om ongedierte uit de gezondheidssector te weren.

Horeca

Ongediertebeheersing is fundamenteel in een sector waarin dagelijks mensen komen en gaan die eten, drinken en slapen.

Openbare sector

Op plaatsen waar zich het publieke leven zich afspeelt wordt er veelal geconsumeerd. Dit gaat gepaard met restafval dat voor meerdere soorten ongedierte heel aantrekkelijk is.

ATOP Smart Pest Snap™ (SPS) is een intelligent systeem voor duurzame, gifvrije en hygiënische plaagdierenpreventie en ongediertebestrijding voor professionals en bedrijven.

Deskundige analyse

Om het risico op ongedierte tot een minimum te herleiden, start een optimale en geïntegreerde plaagdierbeheersing met een deskundige analyse van uw omgeving. Onze experts evalueren vervolgens alle beschikbare technieken.

Intelligente sensorvallen

Met het Smart Pest Snap systeem zetten we maximaal in op duurzaamheid. We plaatsen intelligente sensorvallen op strategische locaties in uw omgeving. De vallen geven realtime melding van welk soort ongedierte waar is gevangen – zowel voor knaagdieren als voor de telling van insecten.

Professionele opvolging

Om u te ontzorgen staan wij in voor de opvolging van uw ongediertepreventieplan. Via ons centraal meldingssysteem komt de actuele status van uw plaagdierenpreventie 24/7 terecht op ons Smart Pest Snap platform. Bij melding van ongedierte ondernemen wij de nodige actie.

Mail info@atop.be met vermelding van uw telefoonnummer, we nemen binnen het uur contact met u op.

Ongediertepreventie voor particulieren
in regio Kortrijk

U wil absoluut niet weten van ongedierte of u had er ooit last van en wil dit nooit meer terug?

Ook bij u thuis kunnen we preventief te werk gaan. Na inspectie van uw woning doen we het nodige om ongedierte buiten te houden. We geven graag bouwkundig advies want kleine ingrepen kunnen soms veel doen. We overlopen tips en trics en bieden onze professionele preventiemethodes aan die ervoor zorgen dat u niet langer geplaagd wordt door ongewenste beestjes.

Problemen met ongedierte

Mail info@atop.be met vermelding van uw telefoonnummer, we nemen binnen het uur contact met u op.