Spring naar de inhoud
(c) ATOP bv
Home » Diksmuide

Diksmuide

  • door

Ongediertepreventie en ongediertebestrijding
in regio Diksmuide

Welkom bij ATOP bvba. We bieden de gepaste oplossing voor alle problemen met ongedierte in regio Diksmuide, zowel voor bedrijf als voor particulier.

[bsf-info-box icon=”Defaults-check” icon_size=”32″ icon_color=”#1070ac” title=”Knaagdieren, insecten of andere plaagdieren”]Als u of uw omgeving last ondervindt van knaagdieren, insecten of andere plaagdieren, of u bent op zoek naar een gepast preventieplan voor uw bedrijf, dan bent u bij ATOP bvba aan het juiste adres.[/bsf-info-box][bsf-info-box icon=”Defaults-check” icon_size=”32″ icon_color=”#1070ac” title=”Deskundige plaagdierbeheersers”]We zijn deskundige plaagdierbeheersers, gevestigd in Kortrijk sinds 1992. Onze professionele bestrijdings- en weringsmethodes staan garant voor een onderbouwde, milieuvriendelijke aanpak en een perfecte service.[/bsf-info-box]

ATOP in Oost- en West-Vlaanderen

(c) ATOP bv

Ongediertebestrijding in regio Diksmuide

Bij overlast van kruipende of vliegende insecten, knaag –of andere plaagdieren kan u beroep doen op ATOP bvba om een infestatie tot nul te herleiden.

We gaan te werk met methodes en procedures die een minimale impact hebben op uw activiteiten en uw omgeving. Na oproep zorgen we binnen de 24 uur voor een vaststelling, offerte en gepaste oplossing.

Naast het uitschakelen van alle ongedierte in en rondom uw gebouwen geven we graag advies om overlast te voorkomen of vroegtijdig te herkennen om zo tot een preventief bestrijdingsbeleid te kunnen komen.

Knaagdieren: ratten en muizen

Zowat de helft van alle zoogdieren zijn knaagdieren. Niet alle knaagdieren worden gezien als ongedierte. De meest bekende zijn de huismuis en de zwarte en bruine rat.

Deze dieren hebben zich uitstekend aan de mens aangepast en zijn in vele omstandigheden een ware plaag geworden.

Door hun ongekende voortplantingsdrift en voor de mens vervuilende leefomgeving zijn veel knaagdieren in grote aantallen ongewenste plaagdieren, met op kop de alom vertegenwoordigde ratten en muizen.

De glazuurlaag van hun voorste snijtanden blijft hun hele leven lang voortgroeien waardoor ze moeten knagen om ze te slijten en scherp te houden.

Door de juiste aanpak kunnen we onze leef-en werkomgeving vrijwaren van dit soort ongedierte.

Insecten

Met bijna een miljoen beschreven soorten en nog meer te ontdekken soorten behoren de insecten tot de grootste groep van de dieren. Ze worden algemeen gekenmerkt door het in drieën gedeelde lichaam.

De meesten onder hen zijn nuttige beestjes die alleen goed doen voor mens en natuur.

Toch worden enkele soorten als ongedierte beschouwd. Het is uitsluitend met deze groep plaaginsecten dat wij ons bezighouden. In onze werkwijze doen we er alles aan om de nuttige insecten te vrijwaren van bestrijding. Plaaginsecten kunnen al dan niet bijten, ze kunnen overbrenger zijn van bepaalde ziekten of kunnen schade aanrichten aan gebouwen, gewassen en voedsel.

Andere plaagdieren

Andere al dan niet beschermde diersoorten kunnen zich ook gaan nestelen in gebouwen. Ze doen dat veelal niet zonder schade en vervuiling aan te brengen.

Voor duiven of andere ongewenste vogels als ook voor marters, konijnen of verwilderde katten  hebben we specifieke weringsmethodes en technieken die ervoor zorgen dat dieren wegblijven zonder ze te moeten uitschakelen.

Ook bij problemen met mollen kan u effectief beroep doen op ATOP bvba.

(c) ATOP bv

Ongediertepreventie voor bedrijven
in regio Diksmuide

Preventieve maatregelen voorkomen schade van ongedierte. Om uw bedrijfspand te vrijwaren van elke vorm van plaagdieren of voor preventieadvies bij nieuwbouw of renovatie bent u bij ATOP bvba aan het juiste adres.

U bent de beestjes best een stapje voor en u gaat daarom best te werk volgens de eisen en regels uit uw sector.

Wilt u voor uw bedrijf een keurmerk of certificaat binnenhalen of hebt u regelmatige inspecties van de voedselveiligheid? ATOP bvba zorgt voor een betrouwbaar en kwalitatief preventieplan.

We komen op vooraf vastgestelde tijdstippen bij u langs en controleren door monitoring op sporen van ongedierte. Op die manier kunnen we gericht te werk gaan om een eventuele plaag te voorkomen.

Alle handelingen en controles worden in een logboek opgenomen. U kan het verloop hiervan op eender welk moment raadplegen via de login op onze website.

[ult_buttons btn_title=”Voedingssector” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.atop.be%2Fdev%2Fvoedingssector%2F|||” btn_align=”ubtn-right” btn_size=”ubtn-block” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#1070ac” btn_hover=”ubtn-fade-bg” icon=”Defaults-check” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#1070ac” btn_border_size=”2″ btn_radius=”500″ el_class=”ezio-feature-btn”][ult_buttons btn_title=”Gezondheidszorg” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.atop.be%2Fdev%2Fgezondheidszorg%2F|||” btn_align=”ubtn-right” btn_size=”ubtn-block” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#1070ac” btn_hover=”ubtn-fade-bg” icon=”Defaults-check” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#1070ac” btn_border_size=”2″ btn_radius=”500″ el_class=”ezio-feature-btn”][ult_buttons btn_title=”Horeca” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.atop.be%2Fdev%2Fhoreca%2F|||” btn_align=”ubtn-right” btn_size=”ubtn-block” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#1070ac” btn_hover=”ubtn-fade-bg” icon=”Defaults-check” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#1070ac” btn_border_size=”2″ btn_radius=”500″ el_class=”ezio-feature-btn”][ult_buttons btn_title=”Agrarische sector” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.atop.be%2Fdev%2Fagrarische-sector%2F|||” btn_align=”ubtn-right” btn_size=”ubtn-block” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#1070ac” btn_hover=”ubtn-fade-bg” icon=”Defaults-check” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#1070ac” btn_border_size=”2″ btn_radius=”500″ el_class=”ezio-feature-btn”][ult_buttons btn_title=”Openbare sector” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.atop.be%2Fopenbare-sector%2F|||” btn_align=”ubtn-right” btn_size=”ubtn-block” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#1070ac” btn_hover=”ubtn-fade-bg” icon=”Defaults-check” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#1070ac” btn_border_size=”2″ btn_radius=”500″ el_class=”ezio-feature-btn”]

Ongediertepreventie voor particulieren
in regio Diksmuide

U wil absoluut niet weten van ongedierte of u had er ooit last van en wil dit nooit meer terug?

Ook bij u thuis kunnen we preventief te werk gaan. Na inspectie van uw woning doen we het nodige om ongedierte buiten te houden. We geven graag bouwkundig advies want kleine ingrepen kunnen soms veel doen. We overlopen tips en trics en bieden onze professionele preventiemethodes aan die ervoor zorgen dat u niet langer geplaagd wordt door ongewenste beestjes.