Spring naar de inhoud
(c) ATOP bv
Home » Andere vliegende insecten

Andere vliegende insecten

[ultimate_spacer height=”25″]

Andere vliegende insecten

Naast de traditionele vliegende plaaginsecten zijn er in onze contreien nog wat minder voorkomende vliegende insecten die zich tot een plaag kunnen vormen.

De clustervlieg en aanverwanten zoals de groene gaasvlieg, de bruingemarmerde stinkwants en een resem exotische lieveheersbeestjes.

Deze insecten overwinteren graag in een cluster in spouwen of zolderingen, meestal op de hoogste punten van gebouwen.

Door warmtestromen en koudebruggen in een gebouw gebeurt het dat deze insecten tot in de lokalen van het gebouw komen zodat ook deze een plaag vormen.

Ook andere vliegende insecten zoals rouwvliegjes en dondervliegjes zijn eerder seizoensgebonden en vormen zelden een plaag maar als ze toch in uw leefomgeving terechtkomen kunnen we ook hier gepaste oplossingen bieden.

Voor de Aziatische hoornaar gaat u best naar Vespawatch.be

In geval u geplaagd wordt door een soort vliegend insect dat hier niet vermeld staat kunnen wij zeker onderzoeken over welke soort het gaat en wat ermee te doen.

ATOP
Smart Pest Snap

ATOP Smart Pest Snap™ (SPS) is een intelligent systeem voor duurzame, gifvrije en hygiënische plaagdierenpreventie en ongediertebestrijding voor professionals en bedrijven.

ATOP Smart Pest Snap™ (SPS) heeft hiervoor de gepaste oplossingen.

Insecten zijn een heel belangrijk onderdeel van ons ecosysteem. We gaan uitsluitend bestrijden waar en wanneer nodig en dat met een minimale impact op andere insecten of op onze omgeving.  Veel insectenplagen kunnen op een natuurlijke manier aangepakt worden zonder enige impact op het milieu.

We moeten goed beseffen dat er geen menselijk leven mogelijk is zonder insecten.

Weet u hiermee geen raad, neem dan contact op met ATOP bv, we helpen u graag verder met raad en daad om tot een gepaste en milieuvriendelijke oplossing te komen.